top of page

I'm

Keitä olemme

 

Verkkosivustomme osoite on https://www.rolfing-helsinki.fi.

 

Mitä tietoa keräämme ja miksi

 

Yrityksen verkkosivujen sisällön hallintaan käytettävä alusta, Wix kerää ainoastaan verkkosivustolla ja sen eri välilehdillä vierailuun sekä linkkien klikkaamiseen liittyviä tietoja. Se pitää verkkosivustolla kävijöiden tiedot turvassa käyttämällä HTTPS- ja SSL protokollia. Verkkosivusto ei käytä lainkaan evästeitä. Verkkosivustolla ei ole myöskään kävijöille täytettäviä lomakkeita tai muita vastaavanlaisia kävijöiden tietoja kerääviä toimintoja. Yritys ei aktiivisesti kerää verkkosivujen välityksellä mitään tietoja kävijöistä. Yritys ei myöskään luovuta mitään asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolille. 

 

Jussi Pellonpää tmi rekisteri- ja tietosuojaseloste

 

Tämä rekisteriseloste on päivitetty 15.6.2023 ja on voimassa toistaiseksi. 

 

Yrityksen tideot

 

Y-tunnus: 1803051-5 - sähköposti: jussipllnp@gmail.com - Puh. 0452648580. Osoite c/o Jussi Pellonpää tmi, Viljatie 4 C 23, 00700 Helsinki. 

 

Tietosuojavastaava: Jussi Pellonpää (samat tiedot kuin yllä).

 

Seuraavia rekistereitä ylläpidetään yrityksen postiosoitteessa

 

Asiakkaan nimi sekä tapaamisajankohta tallenetaan manuaalisesti paperille tarkoituksena helpottaa yrityksen ja asiakkaan keskinäisen toiminnan suunnitelua. Tietoja säilytetään lukitussa tilassa ulkopuolisten ulottumattomissa. 

 

Puhelimen ja sähköpostin yhteystietorekisteri

 

Puhelimessa ja sähköpostissa säilytetään vain sellaisten asiakkaiden yhteystietoja, joiden kanssa on oltu yhteydessä kyseisten laitteiden välityksellä. Kyse on yhteydenpidon mahdollistamiselle välttämättömistä tiedoista, kuten nimi ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite riippuen yhteydenottotavasta. Puhelin ja muut yhteydenottoon käytettävät laitteet toimivat vain tietosuojavastaavan hallussa olevien salasanojen avulla ja niiden tietoturvasta huolehditaan tarpeen mukaisesti muiltakin osin. Myös mahdollisesti sosiaalisten medioiden yksityisviestitoimintojen avulla yhteyttä ottavien asiakkaiden tiedot pidetään turvassa laitteiden pääasykoodien avulla ja yhteydenoton kautta välittyneitä tietoja säilytetään yhteydenpidon kannalta tarpeellisella tavalla. 

 

Laskutusrekisteri 

 

Maksu suoritetaan joko käteismaksuna tai Mobilepay -maksuna ja palvelusta kirjoitetaan paperinen käteismaksukuitti. Maksuista toimitetaan kuitin paperinen kopio yrityksen kirjanpitäjlle. 

 

Ajanvarausrekisteri

 

Ajanvaraus tapahtuu puhelimitse tai sähköpostitse sekä joissain tapauksissa sosiaalisten medioiden ykistyisviestipalveluiden avulla asiakkaan aloitteesta. Samat edellä mainitut seikat tietojen salassapitoa koskien pätevät myös ajanvarauksen osalta. 

paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

bottom of page